Ziua buna, dragi prieteni EduDrag! Va informam ca in aceasta perioada comenzile sunt procesate intre 3 si 6 zile lucratoare. Comenzile de carti sunt procesate intre 3 si 5 zile lucratoare. Totodata, nu vom fi disponibili la telefon; asadar, daca doriti sa ne contactati, ne puteti scrie pe Messenger, WhatsApp si e-mail si noi vom reveni cat de repede posibil cu un raspuns. Este o perioada de schimbari pentru echipa EduDrag, asadar va multumim pentru intelegere si va asteptam! Cu bucurie, EduDrag

Book box hygge acasa

185,00 Lei
Stoc epuizat

Durata de livrare: 3-4 zile lucratoare

Cod Produs: ED.box.4-824-4831 Ai nevoie de ajutor? 0731 663 865
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)
Alege #bookbox , cutia noastra cu carte in dar, un cadou complet, care rasfata toate simturile.
Book boxul hygge acasa contine:
- cartea "Hygge home";
- glob din lemn Craciun fericit;
- set ceasca si farfurie pictate manual;
- ceai.

Setul pictat manual contine: set de ceașcă si farfurioară din porțelan (importate din Danemarca), pictate manual cu vopsea acrilica rezistenta la apa. Seturile sunt unicat. Seturile pot fi asemanatoare, dar cu siguranta nu identice, fiind handmade.

Despre carte

CASA AR TREBUI SĂ FIE UN LOC UNDE SĂ RELAŢIONEZI ŞI SĂ RÂZI. UN LOC UNDE SĂ TE SIMŢI ÎN SIGURANŢĂ, SPRIJINIT, ÎNŢELES, UN LOC UNDE SĂ FII TU ÎNSUŢI.

În acest minunat nou volum, Meik Wiking explică modul în care designul caselor noastre poate avea impact asupra stării noastre de bine şi cum, stăpânind principiul danez al hygge, acestea pot deveni nu doar un loc unde locuieşti, ci unde prosperi.

Bazându-se pe noi cercetări de la Institutul pentru Studierea Fericirii din Copenhaga, această carte vă dezvăluie micile schimbări pe care le puteţi face şi care vor avea un impact major, inclusiv cum să faceţi ca o încăpere să pară mai spaţioasă, de ce mesele de sufragerie rotunde aduc mai multă fericire şi care este importanţa unei iluminări potrivite a casei.

Indiferent cât spaţiu aveţi la dispoziţie sau ce buget, Meik vă demonstrează cum vă puteţi crea căminul hygge şi cum puteţi trăi precum cei mai fericiţi oameni din lume.

Despre ceai
Prea cald? Bucăți de fructe exotice, toate într-un singur pahar cu ceai rece şi multă gheață care ne duce cu gândul la o plajă tropicală, totul chiar în mâna ta.

Prea frig? Un ceai exotic potrivit pentru o seară de toamnă tarzie sau o dimineață însorită de iarnă. O băutură caldă pentru a ne încălzi atat noi, cât şi copiii.
Ce facem cu fructele dupa ce am facut infuzia?

  • Le putem mânca ca atare
  • Le putem prepara cu porridge
  • Le putem mânca cu iaurt


PS: In cazul in care doresti, putem schimba cartea cu alta care poate iti place mai mult; trebuie doar sa ne scrii. Si vei primi la tine acasa cadoul complet, cu produsele din book box si cartea dorita. Sau putem expedia cadoul la alta adresa, sa faci o bucurie unei persoane dragi. 
 
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti 9:00 - 17:00

0731 663 865 comenzi@edudrag.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!