Ziua buna, dragi prieteni EduDrag! Va informam ca in aceasta perioada comenzile sunt procesate intre 3 si 6 zile lucratoare. Comenzile de carti sunt procesate intre 3 si 5 zile lucratoare. Totodata, nu vom fi disponibili la telefon; asadar, daca doriti sa ne contactati, ne puteti scrie pe Messenger, WhatsApp si e-mail si noi vom reveni cat de repede posibil cu un raspuns. Este o perioada de schimbari pentru echipa EduDrag, asadar va multumim pentru intelegere si va asteptam! Cu bucurie, EduDrag

Joc aritmetic din lemn cu numaratoare

29,00 Lei
Stoc epuizat

Durata de livrare: 3 - 5 zile lucrătoare

Cod Produs: EJ27-3488-7364 Ai nevoie de ajutor? 0731 663 865
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)

Un joc educativ pentru prescolari - acest joc faciliteaza invatarea Numararii, Adunarii, Scaderii, Inmultirii si Impartirii. Margelele colorate din lemn fac aritmetica sa fie mai placuta si mult mai distractiv de calculat pentru cei mici. Margelele aluneca si se gliseaza usor inainte si inapoi pe fiecare linie si sunt usor de prins si de invartit pentru degetelele mici si delicate.

Cu aceasta jucarie copiii invata nu doar simple operatiuni aritmetice, ci si aranjarea diferita a numerelor. Aceasta jucarie educationala promoveaza dezvoltarea timpurie prin imbunatatirea abilitatilor motorii fine, a abilitatilor de rezolvare a problemelor si incurajeaza jocul educational si invatatul. Este fabricat in totalitate din lemn natural, iar pentru siguranta copiilor, margelele sunt vopsite cu vopsea sigura, non-toxica.

Acest Centru de Activitati Aritmetice promoveaza atat de necesara interactiune parinte – copil! Este demonstrat stiintific faptul ca aceasta interactiune este cel mai important factor care sta la baza dezvoltarii sanatoase si armonioase a copiilor! Pe langa toate acestea, ii ajuta pe cei mici la dezvoltarea abilitatilor de coordonare ochi-mana, le dezvolta Creativitatea, Imaginatia, stimuleaza Gandirea analitica si nu in ultimul rand, este clar faptul ca, in timp ce acestia se joaca, garantat vor deprinde tainele socotitului si vor invata numerele cu mare placere si distractie.

Continutul jocului:
 

  • 50 margele colorate in 5 randuri, cate 10 margele pe rand
  • cuburi inscrise cu numerele de la 0 la 9, litere, plus simbolurile operatiunilor matematice ( , -, x, ÷, =, ≤, ≥, etc)

SPECIFICATII:

  • Dimensiunea ambalajului: 32 cm x 25 cm x 12 cm
  • Dimensiunile cuburilor: 3 x 3 x 3 cm
  • Dimensiunea abacului: 16 x 16 cm, 1 cm grosime
  • Varsta 3 ani+
    Abilitati dezvoltate Concentrarea, Gandirea
    Material Lemn
    Functii Asociere, Creativitate, Coordonare mana-ochi, Aritmetica de baza
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti 9:00 - 17:00

0731 663 865 comenzi@edudrag.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!